Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

ACS 5.1 has stopped Authentication logs after reboot!

Hi All,

         I have saved the running configuration to startup first and rebooted the ACS 5.1. Since then it has stopped Authentication logs, though I can login to the network devices using Tacacs login, but I am not getting Tacacs authentication logs ? Your swift reply will be appreciated

Rgds

HK

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Silver

ACS 5.1 has stopped Authentication logs after reboot!

Hello,

Can you please access the ACS CLI through SSH or Console and execute "show application status acs"? Are all the ACS services running or are some hanging on "Initializing" or "Not Monitored" state?

If yes , you might want to try an ACS services restart with "acs stop" and then "acs start".

If the reports are not being displayed on the Monitoring and Reports it usually refers to an issue with the ACS View services.

Hope this helps.

Regards.

3 REPLIES
Silver

ACS 5.1 has stopped Authentication logs after reboot!

Hello,

Can you please access the ACS CLI through SSH or Console and execute "show application status acs"? Are all the ACS services running or are some hanging on "Initializing" or "Not Monitored" state?

If yes , you might want to try an ACS services restart with "acs stop" and then "acs start".

If the reports are not being displayed on the Monitoring and Reports it usually refers to an issue with the ACS View services.

Hope this helps.

Regards.

New Member

ACS 5.1 has stopped Authentication logs after reboot!

Hi Carlos,

                  All services are running, but thanks for your reply. I will stop and start the services again to see how it goes ?

HK

New Member

ACS 5.1 has stopped Authentication logs after reboot!

Hi Carlos,

               I did stop and start the services and it worked for me. Thanks for your advise.

Rgds

HK

568
Views
0
Helpful
3
Replies