Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

ACS appliance and remote agent testing

Having problems with integrating ACS appliance with Active Directory. Have installed the remote agent on a member server and from the ACS appliance can enumerate the Active Directory groups correctly so there is at least some communication happening.

Looking at the remote agent logs whenever a request for the AD groups comes through you see corresponding log entrys. When a user tries to authenticate though there are no logs coming through to the remote agent. So maybe it is not being sent to remote agent?

In the failed authentications log on the ACS the error is unknown user, it does show the correct username + domain as the person trying to authenticate.

The Windows server is setup for unknown user policy.

ACS version is 4.1.1.23, Remote Agent is latest version available.

Any ideas or things to check?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: ACS appliance and remote agent testing

Hi,

As per your last line, It seems that ACS and RA ver are not same. Please note that ACS appliance and RA software ver has to be same else it won't work.

Regards,

~JG

2 REPLIES

Re: ACS appliance and remote agent testing

Hi,

As per your last line, It seems that ACS and RA ver are not same. Please note that ACS appliance and RA software ver has to be same else it won't work.

Regards,

~JG

New Member

Re: ACS appliance and remote agent testing

thanks, that fixed the problem.

161
Views
0
Helpful
2
Replies