Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

ACS Problem

Hello,

We re-imaged our ACS1112 to 4.2 successfully. It asked for the hostname, domain name, etc.

After we type in the necessary information, it reboots and after that it's asking us to login with username/password that we typed in earlier.

And after that, it's asking the same question again, hostname, domain, etc.


And then, it's rebooting again, and login, and again, it's asking for the hostname, domain, etc. and reboots.

It's doing that over and over again.

Are there any of you has the same experience like I have now?

Please help.

Regards,

Rio

2 REPLIES

Re: ACS Problem

Hello,

We re-imaged our ACS1112 to 4.2 successfully. It asked for the hostname, domain name, etc.

After we type in the necessary information, it reboots and after that it's asking us to login with username/password that we typed in earlier.

And after that, it's asking the same question again, hostname, domain, etc.


And then, it's rebooting again, and login, and again, it's asking for the hostname, domain, etc. and reboots.

It's doing that over and over again.

Are there any of you has the same experience like I have now?

Please help.

Regards,

Rio

Hi Rio,

I would receommend you to re-image once again and try it's working or not.

Hope to Help !!

Ganesh.H

Cisco Employee

Re: ACS Problem

Hello,

     When did you get the 1112 recovery CD?  We did have some problems with earlier version

     of the 1112 recovery CD with 4.2 that could be causing your issues.  You may want to open

     a TAC case and get the latest version of the 4.2.0.124 1112 recovery CD.

--Jesse

192
Views
0
Helpful
2
Replies