Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

ACS replication issue

I have two ACS with configured replication. Manual replication works fine, but when setting up scheduled replication, primary server says "Pre-checks indicate outbound replication not required - cycle completed". Even if new devices were added to the primary server, replication does not take place.

Any thoughts?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: ACS replication issue

Please check this bug ,

CSCsd02854 : Automatic replication not triggered after changes in config

components

Symptom: When configured for automatic replication, only changes to Users/Groups/SPC are replicated automatically. Changes to NAS/Admin/NAP/External Databases configuration

components do not trigger replication.

Conditions: This is seen when automatic replication (in intervals or at a specified time)is configured.

Workaround: Initiate manual replication after configuration changes to the affected

components have been made.

http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/action.do?hdnAction=searchBugs

Please ensure that on Secondary ACS server, we have all the Network devices replicated

from the Primary ACS server successfully. If they are not, and we have configured scheduled replication to take place, then we are hitting this bug.

Regards,

~JG

Do rate helpful posts

1 REPLY

Re: ACS replication issue

Please check this bug ,

CSCsd02854 : Automatic replication not triggered after changes in config

components

Symptom: When configured for automatic replication, only changes to Users/Groups/SPC are replicated automatically. Changes to NAS/Admin/NAP/External Databases configuration

components do not trigger replication.

Conditions: This is seen when automatic replication (in intervals or at a specified time)is configured.

Workaround: Initiate manual replication after configuration changes to the affected

components have been made.

http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/action.do?hdnAction=searchBugs

Please ensure that on Secondary ACS server, we have all the Network devices replicated

from the Primary ACS server successfully. If they are not, and we have configured scheduled replication to take place, then we are hitting this bug.

Regards,

~JG

Do rate helpful posts

785
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content