Cisco Support Community
Community Member

Autocommand not working with AAA configured

Dear All, I have autocommand configured which shows a telnet menu for the customer which is as below *****************PPPP******************* * * * * * Telnet Menu * * * * * ****************************************** 1 show interface desc 2 show ip interface brief 3 show policy-map 0 exit Which is working fine i have also configured a local user on the router to which can login in the router and run this autocommand or telnet menu ========================================= username <> privilege 3 password 7 <> username <.> autocommand menu alge_menu ========================================= I have AAA configured on the router as below ================================================================= aaa new-model aaa authentication username-prompt "Local Username: " aaa authentication login default local aaa authentication login <> group tacacs+ local aaa authentication login no-login none aaa authentication login console local aaa authentication ppp default local aaa authorization config-commands aaa authorization exec default group tacacs+ local if-authenticated aaa authorization commands 15 default group tacacs+ if-authenticated aaa accounting exec default action-type start-stop group tacacs+ ! aaa accounting commands 15 default action-type start-stop group tacacs+ =============================================================================== The problem is i am not able to login with user created for this autocommand menu Do i have to create the username in AAA ??? Can i bypass the userfor AAA authentication as i have only mapped it for autocammand and priviledge 3 access to run the below command Kindly update below is the router IOS detail c870-advipservicesk9-mz.124-24.T3.bin Regards, Ranjit
CreatePlease to create content