Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Catalyst 5509 - Log in stops responding

Hello,

I'm working with a Catalyst 5509. We can log into the router module, but not the switch module. When logging into the 5509 switch, the system prompts for enable password. After the password is entered - the session stops. There is no response from the system if the password is correct or incorrect. We do not want to reboot the system due to required network uptime. Please help.

3 REPLIES

Re: Catalyst 5509 - Log in stops responding

Can you share the aaa commands that you have on that switch? Do you see any hits in failed or passed attempts reports of radius or tacacs server you are using?

Is it possible to run debugs?

debug aaa authentication

debug radius

Regards,

~JG

Do rate helpful posts

New Member

Re: Catalyst 5509 - Log in stops responding

Thanks,

We can only access the router portion by Telnet. I will try to access again by console. I am told that the 5509 has a two telnet addresses, one for router portion and one for switch portion.

New Member

Re: Catalyst 5509 - Log in stops responding

Turns out the 5509 requires a straight cable for console. The telnet still does not respond to password. The system prompts for password then stops responding. It does not give indication if password is correct or incorrect.

147
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content