Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CSACS 3.3 installed on windows 2003 standard with sp1

Dear all,

I installed the csacs 3.3 on the win 2k3 machine.after the successful installation, when opened the ie.6.0 browser with url http://127.0.0.1:2002

there is blank page with down in task bar visible the "done". But no page displayed.

Note when the cd start it show csacs 2000

but the server is 2003.

Please what needs to be done to get the pages to appears.

Swamy

4 REPLIES

Re: CSACS 3.3 installed on windows 2003 standard with sp1

Are the services started? I believe you're supposed to restart the server (so the services will start).

New Member

Re: CSACS 3.3 installed on windows 2003 standard with sp1

Did you try to

1) add http://127.0.0.1 to trusted site or

2) remove IE enhanced security or

3) use e.g. firefox to access the acs admin page ?

New Member

Re: CSACS 3.3 installed on windows 2003 standard with sp1

You need to install JRE.

New Member

Re: CSACS 3.3 installed on windows 2003 standard with sp1

I had exactly the same problem !

I fixed it by installing the java files below on the ACS Server then uninstalling internet explorer Enhanced Security Configuration in the add/remove programs under windows components.

j2re-1_4_2_13-windows-i586-p

jre-1_5_0_09-windows-i586-p-s

126
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content