Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

Ciao,

we are facing a strange problem on ISE Custom Guest Portal.

After pressing the login button it returns an error:

Error:

Resource not found.

Resource:/guestportal/

It seems like that te function "/guestportal/LoginCheck.action" is not able to return the succesfull login page.

It's quite strange because user are authenticating without problem.

Any clue?

Ciao e grazie!

Luciano

Everyone's tags (8)
10 REPLIES
Cisco Employee

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

It seems to be an issue with login.html file.

However, you may also check this, In the ISE GUI, under 'Administration --> System --> Deployment' check the 'Replication Status' of the node. If the sync status for any secondary node is out of sync, check the check box next to that node and click Syncup to force a full database replication.

http://www.cisco.com/en/US/docs/security/ise/1.1/user_guide/ise_dis_deploy.html#wp1134560

Regards,

Jatin

~BR Jatin Katyal **Do rate helpful posts**
New Member

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

Where you able to resolve this issue? I get the same results.

Cisco Employee

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

The resource not found error occurs if you go directly to the guest portal without being redirected from a NAD. This is not a supported flow

New Member

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

Ciao,

we faced the problem on clients connected in wireless, where WLC redirect to the custom guest portal.

The setup works fine for almost 2 months, than it stop working; then we re-imaged the device (1st time).

Digging in the log with SE of TAC (621986639) we found these errors:

2012-06-06 13:55:32,152 ERROR 2012-06-06 13:55:32,152  [http-443-10][] api.services.persistance.dao.ResourceDAO- Exception while retrieving the resource //ip:port/guestportal/gateway?sessionId=SessionIdValue&action=cwa

2012-06-06 13:57:43,839 ERROR 2012-06-06 13:57:43,839  [http-443-10][] api.services.persistance.dao.ResourceDAO- Exception while retrieving the resource //ip:8080/guestportal/gateway?sessionId=SessionIdValue&action=cpp

2012-06-06 13:59:39,923 ERROR 2012-06-06 13:59:39,923  [http-443-5][] api.services.persistance.dao.ResourceDAO- Exception while retrieving the resource //ip:port/guestportal/gateway?sessionId=SessionIdValue&action=cwa

And during the test these errors were generated:

2012-06-07 16:05:58,448 ERROR 2012-06-07 16:05:58,448  [http-8080-2][] org.apache.struts2.dispatcher.Dispatcher- Could not find action or result

There is no Action mapped for action name Login. - [unknown location]

         at com.opensymphony.xwork2.DefaultActionProxy.prepare(DefaultActionProxy.java:186)

         at org.apache.struts2.impl.StrutsActionProxyFactory.createActionProxy(StrutsActionProxyFactory.java:41)

         at org.apache.struts2.dispatcher.Dispatcher.serviceAction(Dispatcher.java:494)

         at org.apache.struts2.dispatcher.FilterDispatcher.doFilter(FilterDispatcher.java:422)

So we performed another re-image (2nd time) with a different media (not sure the problem was the media, it should be some script fail)  today I'm performing some test ... I'll update this discussion asap.

Ciao!

Luciano

New Member

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

Ciao,

after re-image now the device is up&running without any problems.

Ciao!

Luciano

New Member

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

hi luciano ....

even if the post it's kinda oldie , i give it a try ,

had the same problem in my infrastructure ,

what's a re-image?

( i'm italian by the way )

feel free to answer in italian

thx

Eugenio

CCNA-CCNA-SEC

specialist

New Member

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

Any new information?  We are getting this error in 1.0 as well.  We are running a custom portal.

New Member

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

Ciao,

in my case the solution was: backup the device (only data, no ADE) - reimage the device with image downloaded from cisco - restore the backup

Ciao!

Luciano

New Member

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

Many of our Users reporting this Issue on our Custom DRW Portal, too.

ISE Version: 1.1.2.145

New Member

ISE 1.1 - Error Custom Guest Portal

I have found that in my case it is an IE error, not ISE.  Clear the cache fixes it for the user every time.  It may be that the session is not being torn down cleanly.  If I click "log off" before disconnecting, I never get this error. 

3531
Views
0
Helpful
10
Replies