Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Problem Adding subnets in a Network Device Client

Hello,

I have a problem trying to add a Network Device  in my ACS 5.4 using a CSV file. The problem is:

2013-11-04 10:33:39: File Format Validation Completed

2013-11-04 10:33:39: Import Started

2013-11-04 10:33:39: Record number: 1, Network Device Rango_Gestion: Import Failed

2013-11-04 10:33:39: null Import process failed for unexpected reason: Unknown error has accurred.

2013-11-04 10:33:39: Record number: 2, Network Device Rango_Gestion: Import Failed

2013-11-04 10:33:39: null Import process failed for unexpected reason: Unknown error has accurred.

2013-11-04 10:33:39: Record number: 3, Network Device Rango_Gestion: Import Failed

2013-11-04 10:33:39: null Import process failed for unexpected reason: Unknown error has accurred.

2013-11-04 10:33:39: Record number: 4, Network Device Rango_Gestion: Import Failed

2013-11-04 10:33:39: null Import process failed for unexpected reason: Unknown error has accurred.

2013-11-04 10:33:39: Import Completed With errors

-------- Summary --------

Total Number of Records Processed:1

Number of Records Failed:4

Number of Records Imported:0

---------- End ----------

Please refresh the table to see the changes.

I tried to add manually the same subnets in the :

10.2.26.1-162;10.2.26.171-204;10.2.26.207-254;10.25.5.142-143;10.25.5.153;10.2.20.4;10.2.1.3;10.6.3.3;10.2.15.13;10.7.3.10;10.6.3.6;10.2.1.98;10.25.5.146;10.64.8.1;10.6.3.7-8;10.2.1.79-80;10.2.1.27-28;10.2.1.181;10.6.5.4;10.25.5.150;10.25.100.140;10.2.27.1-9;10.2.27.31-254;10.25.200.106;10.2.22.100-101;10.6.25.4;10.55.0.*

and it appears the next message:

This System Failure occurred: Index: 0, Size: 0. Your changes have not been saved.Click OK to return to the list page.

This message appears when I try to add th subnet number 24 (If i try to add only 23 subets works properly).

Anybody hava any idea about the problem?

Thanks!

PD: I've been working with two appliances (SNS-3415) and the problem is te same for both.

1 REPLY
Silver

Problem Adding subnets in a Network Device Client

Hi Alexis,

Do you mind sharing the CSV file?

**Share your knowledge. It’s a way to achieve immortality.
--Dalai Lama**

Please Rate if helpful.
Regards
Ed

**Share your knowledge. It’s a way to achieve immortality. --Dalai Lama** Please Rate if helpful. Regards Ed
192
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content