Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Q: How can ISE 1.2 be configured to display "IP Address" in the Operations-Authentication view ?

Hi Forum !

I have several ISE installations running, and I have come across an Issue, that may or may not be a real issue.

How can ISE 1.2 and/or the WLC be configured to display "IP Address" in the Operations-Authentication view ?

I simply can not see any IP address in this field, when the dot1x Authentication is done on a WLC.

This may be "works as designed" due to the fact that dot1x runs before the IP is assigned, but then again I do get profiler date etc, and hence I would expect the IP to be displayed.

 

Please see attachment for clarification of the field in the ISE dashboard.

 

FYI

I do see IP in WIRED dot1x senarios, but then again I run LowImpact modes, as opposed to CloseMode in the WiFi senarios

I have the same ono WLC OS 7.0, aswell as on 7.5 & 7.6 (i.e. no IP address shown in dashboard)

 

Have Fun !

 

Regards

Martin

4 REPLIES
Cisco Employee

I have seen this before but

I have seen this before but never really bothered to look more into it. It has always showed for wired but not wireless. I did some digging and it appears that the "framed-ip-address" is being sent/honored by the NAS in the "access-accept" packet.

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/controller/7-6/configuration-guide/b_cg76/b_cg76_chapter_0101001.html#ID676

Why is it not showing in ISE's screen is now another quesiton. I would say a bug but I recall this since the 1.0 days and I have done several deployments. Perhaps Cisco can chime in here or if you can open a TAC case and report back your findings :)

 

Thank you for rating helpful posts!

Thank you for rating helpful posts!

Refer posthttps:/

Refer post

https://supportforums.cisco.com/discussion/11856111/ip-address-ise-live-authentication-after-vlan-change

New Member

Hi "salodh"Thanks you for

Hi "salodh"

Thanks you for your reply. I read the post, and I can not see that the resolved the issue, also this issue is on WIRED dot1x.

My issue is present with wireless dot1x.

So I am affraid the post is irrelevant to the issue.

New Member

Hi mbilgrav,

Hi mbilgrav,

I'm running ISE v1.3 with WLC 5508 v 7.6.130 and I also noticed the IP address is missing within the Authentication logs wireless.  The Wired is fine.  Have you made any progress ?

Thanks !

Tony

 

93
Views
0
Helpful
4
Replies