Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

simple AAA issue

i have a pix 506(6.2) and cisco ACS 3.0 windows2000 server with sp4, my only issue is that when i configure PIX ,basically from PDM and i make a simple username say X and put the password in the first password box for cisco secure database which says " Cisco secure for PAP " , and when i do http the authentication prompt appears and after putting name/password it pops 3 times in 10 seconds and then says AUTH failed...where am i going wrong ..no fancy features..just BASIC user authentication...it just wont go....thanx in advance..

shukky

2 REPLIES
Silver

Re: simple AAA issue

As what is written on the documentation of the ACS for windows. Only service packs 1 and 2 are supported.

Please check out this link for more information regarding this.

http://www.cisco.com/univercd/cc/td/doc/product/access/acs_soft/csacs4nt/csnt30/rn301.htm#1111032

New Member

Re: simple AAA issue

thank you friend, i did it in sp2 and its working , with my heart-felt appreciation , pls accept my second query:

if i put authorization syntax in pix, then i have to give my password 3 times, after which it says AUTHEN failed, but in ..." show uauth " command it show the user is authenticated thus not authorized, so as of now my network is going on authentication but not authorization , moment i put authorize command , it stops browzing , and only authen , workz fine.

regards

shukky

133
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content