Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Upgrading an ACS deployment from 5.3 to 5.5, runtime service doesn't restart.

Hello at all.

I'm restoring a 5.3 backup to a new ACS 5.5 patch 3.

Restore procedure works fine but when I restart the server service runtime doesn't restart.

 

acsuno/admin# sh app stat acs

ACS role: PRIMARY

Process 'database'                  running
Process 'management'                running
Process 'runtime'                   not monitored
Process 'ntpd'                      running
Process 'view-database'             running
Process 'view-jobmanager'           running
Process 'view-alertmanager'         running
Process 'view-collector'            running
Process 'view-logprocessor'         running

 

This is the end of debug log file...

Daemon,13/06/2014,18:52:37:455,ERROR,3086411504,rt_daemon init failed,RTDaemon.cpp:325
Daemon,13/06/2014,18:52:37:455,ERROR,3086411504,ConfigNotificationFlow::waitStart: unable to load configuration: fatal error,RTDaemon.cpp:326
Daemon,13/06/2014,18:52:37:455,ERROR,3086411504,rc = 4,RTDaemon.cpp:327

Any ideas?

Many thanks.

Regards.

Andrea

  • AAA Identity and NAC
4 REPLIES
Bronze

Hi,Manually restart the

Hi,

Manually restart the runtime process from the CLI and rebooting the appliance resolves this issue.
In order to restart the runtime processes manually, issue these commands from the ACS CLI

- acs stop runtime
- acs start runtime

New Member

Many thanks for your help

Many thanks for your help.

Done, but the service doesn't restart anyway.

Regards.

Andrea

Bronze

Go through below link

New Member

Many thanks Abdul but that

Many thanks Abdul but that post doesn't help me.

I'm using ACS version 5.3.0.40, bug should be solved.

Could be I'm using a custom attribute  but I cannot remove it from my config.

Regards.

Andrea

223
Views
0
Helpful
4
Replies