Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

mx
New Member

vpn troubles, new config.

Hi!

Im 99% of the way there but I think Ive been staring at my config too long.

I am trying to have vpn client connectivity to an ASA. When I use my vpn client remotely, it sometimes connects (sometimes it doesnt and errors out "failed to enable virtual adapter) but when it does connect I get no apparent routes. My statistics shows 0.0.0.0 for secured routes and my local lan routes is empty.

Thank you for any input

4 REPLIES

Re: vpn troubles, new config.

Hi,

Which operating system you are using ?

Have to tried with another workstation. Do you see same issue ?

Regards,

~JG

mx
New Member

Re: vpn troubles, new config.

HI there. I am using vista. I just upgraded to the 5.0 client and all seems better for that error. Still having the vpn issue to that asa but at least my errors are fixed :)

Re: vpn troubles, new config.

Hi Mx,

There is a special group which handles these kind of issues. I Would suggest you to mail at vista-vpn@cisco.com

Also check this newly filed bug

http://www.cisco.com/cgi-bin/Support/Bugtool/onebug.pl?bugid=CSCsi26106&Submit=Search

Hope that helps !

Regards,

~JG

Please rate if that helps

Cisco Employee

Re: vpn troubles, new config.

Have you tried connecting from any other client machine?

Have you tried different version of VPN client?

Have a look at the link it might help you with the configuration:

http://cisco.com/en/US/products/ps6120/products_configuration_example09186a0080702999.shtml

Can you provide client logs as stated in the link, it might give a better picture.

Regards

Rohit Chopra

127
Views
0
Helpful
4
Replies