Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

ACE - Can't pass traffic through from client side to server side.

I am working on a CSS to ACE migration, and as the first step of testing, we have moved both the CSS and ACE running in parallel with different IP addresses. As a test, we changed the default gateway of 2 servers to point to the ACE. From the ACE, we can ping the server side real server IPs.

From the client side, we can ping the ACE server side IP address, as well as the VIP addresses.

We have a static route for the 2 hosts pointing to the ACE.

This is my first migration; I assume I'm missing something simple.

10.11.5.x is server side.

10.11.1.x is client side.

All of the health probes are Successful.

I can't ping the real servers from the client side, and none of the VIP bring up the expected pages.

4 REPLIES

Re: ACE - Can't pass traffic through from client side to server

Try the attached config.

Thanks

Syed

New Member

Re: ACE - Can't pass traffic through from client side to server

Syed,

What is different in your config as far as passing traffic?

Cisco Employee

Re: ACE - Can't pass traffic through from client side to server

What version do you run ?

Can we see the arp table of ACE ?

Did you capture a sniffer trace of vlan 101 and 105 to see if your ping request are forwarded ?

Try a 'clear conn' before any test.

Get a 'show conn detail' after trying to ping from one client to one server.

What is the server default gateway ?

G.

New Member

Re: ACE - Can't pass traffic through from client side to server

Running version A3 2.0

On the capture I see the ARP, ACE ARP reply, client SYN, and no reply.

Rebooted the ACE, works fine now.

Must be hitting the ARP bug mentioned in other posts?

Going to move to 2.1..

153
Views
0
Helpful
4
Replies