Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

ACE FT interface errors

I have 2 ACE appliances running in active/standby.  On each appliance I have port 3 used for FT and port 4 used for server traffic.  Every one of the connections terminates on a 3750 10/100 switch.  The switch ports (all configured as access ports) are configured the same way and each of the connections from port 4 (the server port) works great with no interface errors.  However, on BOTH ACE appliances, port 3, (the FT port) causes non-stop input errors and runts on the switch interface and failover will not work.  I have tried to hardset the speed/duplex on both devices and every other possible combination with no success.  AS A TEST ONLY --> When I plugged each of the FT interfaces into a $10 linksys hub, failover worked perfectly.

Since using the $10 hub is not an option, any ideas on what I can try to fix the issue?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: ACE FT interface errors


The FT interface is  a trunk interface.

You have to set your switch to trunking mode not access mode.

This is explained somewhere in the documentation.

Gilles.

2 REPLIES
Cisco Employee

Re: ACE FT interface errors


The FT interface is  a trunk interface.

You have to set your switch to trunking mode not access mode.

This is explained somewhere in the documentation.

Gilles.

New Member

Re: ACE FT interface errors

great - thank you.

264
Views
0
Helpful
2
Replies