Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

ACE module and port redirection issue

Team,

I attached my configuration for the servers that I configured. I configured the traffic to redirect to port 50081. I am able to get to the primary webpage, but when I click on any link on the webpage I get a 404 error.

Does anyone have any suggestions?

Thank you,

John...

5 REPLIES

Re: ACE module and port redirection issue

Can you get the pages on port 50081 directly i.e using http://:50081

Syed

New Member

Re: ACE module and port redirection issue

Syed,

The redirecting in working, when I type the url smtest I get the web page, but when I type the url smtest/sc; I get back a page not found error.

John...

Re: ACE module and port redirection issue

Port Redirection will definitely work.

Question is if both real servers are really listening on the ports you configured & have the resources (web pages)you are trying to access.

This can be verified by hitting each real server using the url that gives you 404 ( including port# you defined under real server in th ehttp request).

For example If you are hitting a page using VIP http://10.128.170.95/page_A and it gives you an error

then try hitting the real servers on the ports configured and see if you get any errors

for e.g access reals (from the segment they are available)

http:///page_A:50081

http:///page_A:50081

and see if you get any errors.

Syed Iftekhar Ahmed

New Member

Re: ACE module and port redirection issue

The /sc is actually another server on the same subnet.

New Member

Re: ACE module and port redirection issue

Issue solved:

After some sniffer traces and working with TAC, we found that the issue was not with the ACE modules but with the config of the servers:

Jeff in your Virtual Host config for sc add smtest.bbtnet.com:80, you will also either need to remove the *:80 for the default_host of this plugin or make it more specific, like powerimage.bbtnet.com:80 or whatever that sites DNS name is, regen your plugin, copy to web servers and restart the JVM. Once that is done you should be able to retest.

John...

168
Views
0
Helpful
5
Replies