Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Community Member

ce 507 - boot problem

In Content Engine 507, never used before, boot fails with this message on console:

Initializing memory. Please wait.

BIOS Version: Cisco 03.0C

BIOS Build date: 06/22/01

Symbios, Inc. SDMS (TM) V4.0 PCI SCSI BIOS, PCI Rev. 2.0, 2.1

Copyright 1995, 1998 Symbios, Inc.

PCI-4.11.00

Device not readyce at HBA 0, ID 0, LUN 0

HBA ID LUN VENDOR PRODUCT REV SYNC WIDE INT13 CYL/ HD/SEC

--- -- --- -------- ---------------- ---- ---- ---- ----- ------------

0 0 0 IBM DDYS-T18350M S96H NO 8

0 7 0 Symbios SYM53C895 0002 80.0 16

Symbios, Inc. PCI boot ROM, no supported devices found!

System Now Booting ...

Anyone can help me ?

Thanks

Massimiliano

2 REPLIES
Silver

Re: ce 507 - boot problem

Seems like there might be a problem with the hard disk. try reseating the SCSI HD.

Since the complete error message is not shown, check if u are recieving messages like 'First disk disk00 has problems.

You need to re-install software'.

If so, you would have to do a disk recovery. Let me know if you would require info on the process.

If this also not the case, you might have to replace the disk. You could check with your sales person about how to go about doing the same.

Community Member

Re: ce 507 - boot problem

nothing message :"First disk disk00 ........" displayed

I try to get bios setup to reset SCSI HD.

I also interested to do a disk recovery, How can I do it ?

thanks

Massimiliano

372
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content