Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Index page access with CSS/SSL Accellerator

Encountering an issue with the CSS/SSL Accellerator - when a page is accessed through the ssl accellerator without a trailing "/" on directory entries, a page not found is being encountered instead of a lookup for a configured index page in that directory. I.e:

www.test.com/directory - fails with page not found.

www.test.com/directory/ - successfully locates the index page.

I beleive this is a difference between the http 1.0 and 1.1 specifications. When accessing the server (IIS) directly, a trailing slash is appended and the get works find - this does not occur with the SSL accellerator.

Any assistance would be appreciated!

C. Smith

1 REPLY
Silver

Re: Index page access with CSS/SSL Accellerator

In case of https traffic, If you type a URL and then append the directory with no slash, IIS redirects the user with an absolute URL that is HTTP. This will fail because it is supposed to be HTTPS. So if you are using IIS and have a redirection in your web page, the URL must have a trailing slash to work properly.

You can configure the redirect rules on the SCA to modify the request without the slash at the end. I am not too sure if this issue has been resolved with the latest version. You may check that also.

136
Views
0
Helpful
1
Replies