Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Not able to access application from the Server on ACE module

probe tcp LDAP

port 389

rserver host one

ip address 10.14.12.30

probe HTTP

probe HTTPS

probe ADAM

inservice

rserver host two

ip address 10.14.12.35

probe HTTPS

probe HTTP

probe ADAM

inservice

serverfarm host ApplicationServer

failaction purge

predictor leastconns

rserver one

inservice

rserver two

inservice

And we have configure the VIP correctly but the issue is When accessing the netpro client via the application server,it get to the login screen, but after entering the username and password the application will then hang, eventually we get a message saying communication has been lost due to possible network disruption. So to summarise it looks like the hang occurs about the time the application performs LDAP authentication but having said that I don't think it has anything to do with the LDAP process as the application launch window is then displayed showing license details so authentication has been completed.

Kindly let me know if i am missing any configuration here....any help would be great. Thanks in advance.

NOTE:- this happens only after the failover from primary ACE to the Secndary ACE.

1 REPLY
Cisco Employee

Re: Not able to access application from the Server on ACE module

we'll need the full configuration and information about src and dst ip.

You should probably capture a sniffer trace to see what is happening.

Gilles.

124
Views
0
Helpful
1
Replies