Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

prepositioning on WAAS 4.1

we previuosly prepositioned video content in what is now called legacy mode, how do you set it up in Cifs mode, or do I still have to use legacy mode, when going through the config it always seems to ask for a core cluster which is legacy mode, is there anty instruction for converting from Legacy to Cifs for prepositioning

6 REPLIES

Re: prepositioning on WAAS 4.1

further my question, I assume the location is used as opposed to a core cluster, when i look at the status of the preposition, its still "in progress" after 2 days without anything transfered, previously it determined there was nothing to transfer and stopped until the next scheduled time.

Cisco Employee

Re: prepositioning on WAAS 4.1

Richard,

Preposition is supported with the new CIFS AO. You configure the PP jobs under Configure > File Services. Everything you need to configure for the job is only a single page. The "Location" defines which WAE(s) will be used to browse the origin file server when you define the Content Settings for the PP job. If you manually type in the path, the Location is not needed.

Zach

Re: prepositioning on WAAS 4.1

Zach,

ok I have configured the File server, under file services as well, but with no core cluster, then configured the PP with location, edge devices and schedule,but I still see in status it "in progress" for 3 +days , since the first scheduled time, with 0 bytes transferred, in previous release it stopped if nothing to transfer, I dont think its working, nothing in the device log

Cisco Employee

Re: prepositioning on WAAS 4.1

Can you please send me the following:

- Screen shot of the PP job configuration

- /local1/errorlog/cifs/cifs_err.log file

Thanks,

Zach

Re: prepositioning on WAAS 4.1

Zach,

I found the problem was the username had changed on the server, the server guys had done some changes, without my knowledge, preposition works ok now

Thanks

Cisco Employee

Re: prepositioning on WAAS 4.1

Good to hear - thanks for the update.

Zach

137
Views
0
Helpful
6
Replies