Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

"Outgoing proxy failures"

Dear

Currently my local Users browser setting was pointing to this CE and we have another outgiong proxy CE at another location.

I had tried the ping to the Outgoing CE and response is pretty good.

PING 10.192.0.9 (10.192.0.9) from 10.192.128.8 : 56(84) bytes of data.

64 bytes from 10.192.0.9: icmp_seq=0 ttl=253 time=66.5 ms

64 bytes from 10.192.0.9: icmp_seq=1 ttl=253 time=65.3 ms

64 bytes from 10.192.0.9: icmp_seq=2 ttl=253 time=65.8 ms

64 bytes from 10.192.0.9: icmp_seq=3 ttl=253 time=65.3 ms

64 bytes from 10.192.0.9: icmp_seq=4 ttl=253 time=66.0 ms

I also noticed that the Failures was increased a lot and the error message was displayed "No Outgoing_proxy available" when i did the debug http proxy.

sh stat http proxy out

HTTP Outgoing Proxy Statistics

IP PORT ATTEMPTS FAILURES

--------------------------------------------------------------------

10.192.0.9 81 69 26

It was impacted to the Local Users when they access to internet. The local users are encountered the intermitten problem.

please advise.

Leong

1 REPLY

Re: "Outgoing proxy failures"

Often times complex troubleshooting issues are best addressed in an interactive session with one of our trained technical assistance engineers. While other forum users may be able to help, it’s often difficult to do so for this type of issue.

To utilize the resources at our Technical Assistance Center, please visit http://www.cisco.com/tac and to open a case with one of our TAC engineers, visit http://www.cisco.com/tac/caseopen

If anyone else in the forum has some advice, please reply to this thread.

Thank you for posting.

168
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content