Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

Bronze

Scripted Keepalive Problem

I've run into an issue with a new scripted keepalive. I've created the script and copied it to a CSS11000. I can run the script manually and it works as expected, however when I add it to a service, it is not run. After the service is activated, the service shows down, and the following information is shown for the script:

Script Error: None (suspended)

Script Run Time: Did not finish

I know I've run into similar issues when upgrading the CSS code. After restoring archived scripts within the new version, I'd have to reboot the CSS before I could use them in keepalives.

I'd prefer not to have to reboot my production switches if there is another way to get this to work.

3 REPLIES
New Member

Re: Scripted Keepalive Problem

It's been my experience that you're gonna need another reboot. I've never been able to get a workaround for this...

Cisco Employee

Re: Scripted Keepalive Problem

suspended and did not finish indicates the script hangs.

We had a bug a couple months ago related to this - CSCdy74475

Not sure which version you are using but it's worth to look at.

Gilles.

Bronze

Re: Scripted Keepalive Problem

Thanks Gilles,

I am quite backlevel on this particular pair of CSS's. I loaded the newest code on a CSS in the lab and did not have this problem.

Looks like I need to schedule an upgrade for the production boxes.

-Dominic

120
Views
1
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content