Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CSCul47481 - ASA WebVPN Login portal returns to login page after successful login

I ran into this issue on 8.4.7 and upgraded to 9.0.3 specifically to get rind of this bug, but I can report that it happens on 9.0.3 as well.  Unfortunately at least 8.4.7 gave me a period of time before it stopped providing the webvpn portal.  9.0.3 has not worked from the moment it was rebooted after upgrade (35 minutes ago).  Is anybody on a ASA 5510 and using the webvpn portal on a 9.x release without this issue?

4 REPLIES
Cisco Employee

CSCul47481 - ASA WebVPN Login portal returns to login page after

I hv one cust facing similar issue. We hv opted to downgrade it to 8.4.5 and it has been working fine for more than 2 weeks now.

New Member

CSCul47481 - ASA WebVPN Login portal returns to login page after

We ran into this problem last night when upgrading from 8.4.3 to 8.4.7.   It took 2 1/2 days before the failure.   We downgraded back to 8.4.3 and everything is working again.

New Member

CSCul47481 - ASA WebVPN Login portal returns to login page after

This bug is weird.  We upgraded our ASA from a 5510 to a 5515-X and on the same release that we were running with the issue before, we no longer have the problem.  Maybe it was a memory leak in the OS for the hardware we were on?  Don't know but its not a problem at the moment for us.

Just checked again and yes, 9.0.3 works now on the new hardware.  Its been 3 weeks so far since migration.

New Member

CSCul47481 - ASA WebVPN Login portal returns to login page after

Nevermind.  Its broken again for us now.

537
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease login to create content