Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

Hall of Fame Super Blue

Problem displaying posts

Dan / Tim

Seem to be having a problem that has cropped up yesterday and today.

I have just posted a response into the thread about ratings in this forum and the respnse has had to start a 2nd page. Trouble is i can't see that response on the 2nd page, i just get a blank page.

Yesterday i was involved in a thread with Mike -

STP thread

in this thread also i posted a response that had to go at the start of the 2nd page. Mike then responded. I can see Mike's response on the 2nd page but i still can't see my one.

On a more general note, the display of the 2nd page over the last week has changed for me. When i go onto it the first half of the page is just blank and then i can view the responses.

Any ideas ?

Jon

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Problem displaying posts

Under the "account' drop-down you will see a link to "prefernces".  Change the setting from flat to threaded.

Dan

Cheers, Dan
19 REPLIES

Re: Problem displaying posts

Dan / Tim,

I've noticed the same problem as Jon today. I click on a post and I see a HUGE displaying post box, but nothing's in it. When I try to hit the back button, it says that my session has expired. The session expiring doesn't happen all of the time.

Thanks,

John

HTH, John *** Please rate all useful posts ***

Re: Problem displaying posts

I'm not seeing this issue.  What browser are you all using?

Cheers,

Dan

Cheers, Dan
Hall of Fame Super Blue

Re: Problem displaying posts

Dan

I use Firefox on Ubuntu. The blank half page has been there a week or so for me but i can still view posts.

The really weird one for me is not being able to view my post if it starts the 2nd page.

Jon

Re: Problem displaying posts

Jon,

Is it just your posts that are missing?  If so, I'm thinking it might be your HoF badge but we'll have to investigate.

Cheers,

Dan

Cheers, Dan
Hall of Fame Super Blue

Re: Problem displaying posts

dbruhn wrote:

Jon,

Is it just your posts that are missing?  If so, I'm thinking it might be your HoF badge but we'll have to investigate.

Cheers,

Dan

Dan

I can see Mike's response on the second page in the STP thread. Perhaps if you post a quick response in the forums thread i can see if i can read it.

Haven't actually tried responding to Mike's post on the 2nd page because we had ended the thread so if you respond on the ratings thread i can do a quick test reply to see if it's just the first post on the 2nd page.

Jon

Re: Problem displaying posts

Jon,

I just posted a test reply to the STP thread.

Dan

Cheers, Dan
Hall of Fame Super Blue

Re: Problem displaying posts

Just replied in that thread.

Re: Problem displaying posts

Dan,

I use Firefox on Windows 7. It doesn't seem like, at least for now, that the problem follows IE. I can see everything fine in IE.

Thanks,

John

HTH, John *** Please rate all useful posts ***

Re: Problem displaying posts

Here's a screenshot...hope this helps:

HTH, John *** Please rate all useful posts ***
Hall of Fame Super Blue

Re: Problem displaying posts

Dan

Quick update. It appears it's not just if i have posted first on the 2nd page. Have a look at this thread, page 5 -

ASA thread

on page 5 i believe the first response should be from Stephen Lewis but the first response i see is from Federico.

Jon

Re: Problem displaying posts

Hi Jon,

Can you do me a favor and try viewing the discussion in the threaded view and see if it works?

Cheers,

Dan

Cheers, Dan
Hall of Fame Super Blue

Re: Problem displaying posts

Dan

Happy to if you tell me how to do that

Jon

Re: Problem displaying posts

Under the "account' drop-down you will see a link to "prefernces".  Change the setting from flat to threaded.

Dan

Cheers, Dan
Hall of Fame Super Blue

Re: Problem displaying posts

Dan

Thanks. Yes, with threaded i can view my missing posts. Any issues with me sticking with threaded ?

Jon

Re: Problem displaying posts

Hi Jon,

Nope, that view is open for all to use.  Our IT is working on getting the flat view fixed and will let you all know when it's fixed.

Cheers,

Dan

Cheers, Dan
Hall of Fame Super Blue

Re: Problem displaying posts

Dan

Thanks for this. Think i'll rate you for your extremely helpful responses

Jon

Hall of Fame Super Blue

Re: Problem displaying posts

Dan

Quick update. Might be more than just Ubuntu. Just been involved in a thread with a poster who uses IE8 and they are unable to view my posts so it may not just be Firefox. I've pointed them to the threaded view.

Jon

New Member

question about load balancing

hi jon, hello

first i read some fo your replies of the netpro community and i found them very helpful, so thanks for your contributions...

would you mind asking you a question about load balancing please,

i have two sites, site A & B, i'm the administrator of site A.

because the low upload speed that is allowed in the dsl connections
in this area i had to subscribe for another dsl connection to maximize
the speed of the upload. the only traffic that will be transmitted
between the two sites is a video conference traffic, so i have to
use the two dsl links to transfer the video conference traffic between
the two sites to be faster, therefor i installed a cisco 2811 router that has two ethernet
interfaces f0/0 and f0/1, each one connected to one of the dsl modems
via an ethernet cable . and then to configure a load balancing on the
two ethernet interfaces to distribute the video traffic over the
dsl links,

some people say that the video traffic will not be allowed to be
transfered over the two dsl links by load balancing.

so my question is, does the load balancing configuration on cisco
2811 router will let me transfer the video conference traffic over
the two links successfully with a fast and acceptable performance?

and in this situation it will be better to use load balancing per
destination or load balancing per packet ?

i appretiate your urgent reply
many thanks

makar

Hall of Fame Super Silver

Re: Problem displaying posts

Hello Jon,

I have the same problem with firefox 3.6.3 and Windowss XP SP3 I cannot see some posts in second page not only if they are mine.

There is also another point for me: before moving to firefox 3..6.3 unified login worked well now it is nor working anymore and this is causing me a lot of issues I need to use two browsers one to navigate in forums and another one IE or google chrome

If I login in another tab again with cisco.com then the supportforums tells me that the site is not available. first time this happened I've waited some hours.

Hope to help

Giuseppe

1384
Views
0
Helpful
19
Replies