Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

AMD in outbound dialer..

In IVR Campaign, I would want to detect if the it customer answered or Answering machine answered. I'm checking this using the BAResonse ECC variable. But it doesnt seem to work. Even the Answering Machine answered call has the BAresponse value as 'CPA_Voice' instead of 'CPA_Answering machine'. My if node in ICM script check if BAResonse = "CPA_Voice" and it is takes success path, even if Answering Machine answers. I have enabled IP AMD in the Campaign. Am I missing something here?

9 REPLIES
New Member

Re: AMD in outbound dialer..

Im using Predictive_only mode.

Re: AMD in outbound dialer..

You should not be running in predictive mode if you are running an IVR campaign. Your mode should be set to progressive with a lines per agent setting of 1. If you check the latest outbound user guide, there are a number of recommended registry settings that relate to answering machine detection. Make sure you've applied the latest recommended settings. If you post screenshots of your campaign settings we can verify that as well.

New Member

Re: AMD in outbound dialer..

Thank you. I appreciate your help.

Im sorry, I had set the outbound mode as "PROGRESSIVE_ONLY" not Predictive. I have attached the campaign setting and the registry.

New Member

Re: AMD in outbound dialer..

Thanks for you help. I appreciate it.

I'm sorry I had set the outbound mode as "progressive_only" not predictive. I have attached the screenshot and registry setting.

Thanks again,

Manoj

New Member

Re: AMD in outbound dialer..

Thank you. I appreciate your help. I have attached the screen shot and reg setting for the dialer.

I had set the outbound mode as progressive_only not predictive.

Thank you,

Manoj

New Member

Re: AMD in outbound dialer..

Manoj,

     Did you ever resolve this problem?  I'm having the problem my BAResponse variable is blank.

thanks

New Member

Re: AMD in outbound dialer..

Did you figure it out?

thanks

New Member

Re: AMD in outbound dialer..

I've the similar problem.

I've got IP IVR campaign. All my BA variables are empty.

Do you solve your problem?

New Member

Re: AMD in outbound dialer..

My problem is really only with the BAResponse variable when running IVR campaigns.  I ended up opeining a TAC case and for I was told that it was a bug (CSCTh66159) and the fix is to either upgrade to 7.5.10 or downgrade to 7.5.8 (we're running 7.5.9).

We haven't don't it yet.

Is this an IVR campaign or agent campaign? Are your ECC variables "enabled" in ICM? how do you know / where do you see them empty?

1034
Views
0
Helpful
9
Replies