Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

AppAdmin shown nothing

Hi Team,

I have problem with CRS 5.0

After initial setup and configuring the IVR, appadmin shown nothing.

I open http://localhost/CRALogin/AppAdminLogin

and see the Login page. Input login and pass and press Enter. Then see the white page in IE. And nothing happend. The IVR is still working.

I trying method with CLASSPATH entries. Doesnt help.

Sure that answer is simple. Thank you )

15 REPLIES
Blue

Re: AppAdmin shown nothing

What are you logging in with? Administrator/ciscocisco?

Also, are you sure your initial setup was accurate?

New Member

Re: AppAdmin shown nothing

Maybe also that screenshots are help.

I have these error after trying to run "Cisco CRS Admin Utility"

Cisco Employee

Re: AppAdmin shown nothing

Hi,

do you get any error message on HTTP 500 on the status bar? What is your browser? I.E. 6.0? Try setting the appadmin page in the trusted site list are you still getting a similar scenario?

Please attach a screenshot of the outcome.

Regards,

Riccardo

New Member

Re: AppAdmin shown nothing

No error. Im attached screenshots.

After i click Log On next page (white screen) is appear immediately. Its too fast, i think that CRS scripts even doesnt execute.

P.S: And yes, it doesnt matter what Login/Password to type. Administrator/ciscocisco doesnt work.

Cisco Employee

Re: AppAdmin shown nothing

Try to click on add/remove programs and select the installation saying repair it might fix whatever security issues you are running into.

Regards,

Riccardo

New Member

Re: AppAdmin shown nothing

CRS cant be add/removed.

I also tryed Run CRS setup and choose Repair. It doesnt helpd.

Cisco Employee

Re: AppAdmin shown nothing

I would recommend removing it with the CD by selecting setup option and then try to reinstall, my take is that something went wrong, if this doesn't do please raise a case to get some remote assistance.

Regards,

Riccardo

New Member

Re: AppAdmin shown nothing

Do you mean Cisco TAC case? )

New Member

Re: AppAdmin shown nothing

Ok the problem was solved by restore the C:\Program files\wfavvid folder from backup.

For that you also need to stop all CRS services in

Start->Programs->Cisco CRS Administrator->Cisco CRS Serviceability Utility.bat

After the restore wfavvid folder. Activate all services and reboot the system.

New Member

Re: AppAdmin shown nothing

Hi,

I have the same issue with CRS 5.0(2) Build 064. Sometimes I can reach this page, sometimes I can't. Then I get a complete empty white page. It's always possible to access this page from the local machine http://127.0.0.1/appadmin

Regards,

Jeroen

New Member

Re: AppAdmin shown nothing

New Member

Re: AppAdmin shown nothing

Hi,

This is not the issue. I don't even get the login page.

-Jeroen

New Member

Re: AppAdmin shown nothing

If you are using IE 7 then check to make sure the "Use TLS 1.0" is checked under security options.

Re: AppAdmin shown nothing

I have the same problem. During one week the IPCC server works fine, but, after the web appadmin begun present the same problem reported above. The IIS is not restarting in services tools. I am trying to find some information about that and see if have an update packege to solve this.

Daniel Sobrinho

Re: AppAdmin shown nothing

Symptom:

AppAdmin Page will not load, "Page can not be displayed" message on the

browser.

--World Wide Publishing Service stuck in stopping status if IIS attempted to

be restarted.

Conditions:

1.Open Browser

2. Type the following url http://crsIPAddress/appadmin

3. Receive page can not be displayed or blank page

If you attempt to restart IIS at this time, the only workaround is to reboot

the server.

4. Go to services (start-run-services.msc)

5. Try restarting IIS services, restart will cause world wide publishing

service (co-dependent on IIS service) to be stuck in stopping status

Workaround:

Do not attempt to restart IIS . Instead, do the following steps -

1. Open Internet Explorer and type http://crsIPAddress:6293/appadmin/

2. Login to appadmin and go to Control Center page.

3. Select the CRS Administration process radio button and click

the "Restart" button.

4. Exit the browser and launch appadmin normally from the Start Menu.

Alternatively, if this is an HA setup, login to appadmin from the 2nd node,

go to the Control Center page, select the broken node, and restart it's CRS

Administration process.

Daniel Sobrinho
395
Views
5
Helpful
15
Replies
CreatePlease to create content