Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CAD - login but cannot be in ready state

Hi, I encountered erratic (sometimes it happens sometimes it does not) error with Agents logging into their CAD (UCCX 8.5 Express) but cannot be in Ready state. Error: "Resource Device is Off". "The Agent extension is out of service. Ready state change and call control operations cannot be performed." Looking at the logs it state 32760. What could be causing this intermittent issue?

Everyone's tags (6)
5 REPLIES

CAD - login but cannot be in ready state

Hi Cornelio,

Please deassociate the phone\device from this Agent and also from the RmCm application user in CUCM. and again reassocite it back as before. Also try performing the Directory Resync operation from the CDA (Cisco Desktop Administrator) and see if it helps.

You can try restarting the CTI manager service also if the above workaround doesn't help.

Hope it helps.

Anand

Pls rate helpful posts by clicking on the stars below the right answers !!

New Member

CAD - login but cannot be in ready state

Thank you, we will look into that as well.

New Member

CAD - login but cannot be in ready state

Hi,

Did you get it work? We have the same issue.

Thanks.

Michael

New Member

CAD - login but cannot be in ready state

Unfortunately Cisco Support was not much of a help and 4 cancellation web conference. If I have not complained to the Manager nothing would have happened. This week Cisco Supervisor (Alok) helped me with some configurations and will test it out tomorrow. Until then everything still the same.

Our current work around is to call the agent's extension to establish a link then CAD will go to Ready State.

New Member

Re: CAD - login but cannot be in ready state

I saw something similar at one of my customers who had deployed their own cad on ESXI and they had not configured the ESXI sever correctly make sure the LRO settings are disabled on each of the ESXI servers.

http://docwiki.cisco.com/wiki/Disable_LRO

Sent from Cisco Technical Support iPad App

2136
Views
9
Helpful
5
Replies
CreatePlease login to create content