Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Contact Centre Express 7 admin user not authenticating after LDAP Server removed and readded

Hi,

We had to delete and re-add our LDAP Server (and users) and now our craadministrator is unauthorized.

Is there a way of resetting or reactivating the user?

CUCCX 7.0(1) (two node cluster), CUCCM 7.1.3

Thanks in advance,

John

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Contact Centre Express 7 admin user not authenticating after

You probably just don't know what it's called, but you need to re-run the initial setup wizard so you can choose a new administrator.

There are many posts on this topic:

http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q="FRESH_INSTALL"+site:cisco.com

I will just tell you now, some of these posts say to restart the node manager after you change to "FRESH_INSTALL", and that is not required.

Post back if you run in to issues.

Anthony Holloway

Please use the star ratings to help drive great content to the top of searches.
4 REPLIES

Re: Contact Centre Express 7 admin user not authenticating after

You probably just don't know what it's called, but you need to re-run the initial setup wizard so you can choose a new administrator.

There are many posts on this topic:

http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q="FRESH_INSTALL"+site:cisco.com

I will just tell you now, some of these posts say to restart the node manager after you change to "FRESH_INSTALL", and that is not required.

Post back if you run in to issues.

Anthony Holloway

Please use the star ratings to help drive great content to the top of searches.
New Member

Re: Contact Centre Express 7 admin user not authenticating after

That worked perfectly. Many Thanks Anthony....

Re: Contact Centre Express 7 admin user not authenticating after

You're welcome.  Glad we could get it figured out for you.

Anthony Holloway

Please use the star ratings to help drive great content to the top of searches.
Super Bronze

Re: Contact Centre Express 7 admin user not authenticating after

Hi

You've removed and re-added it in CCM, so that's where you need to start troubleshooting.

Check whether the account appears in CCMAdmin (End Users). See if it is listed as 'Active'...

Regards

Aaron

Aaron Please remember to rate helpful posts to identify useful responses, and mark 'Answered' if appropriate!
375
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content