Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

No agents stats in Webview

Hi all,

We have installed an UCCE 7.2. It is working fine but when getting webview reports by agent only info from two agents are available.

Agent state trace is enable and agent reporting is also enabled.

When checking logger and hds tables (for example Agent_Half_Hour) only two rows are shown.

The rest of webview reports work fine (skill group, call type ...)

Any idea? Help will be appreciated.

Thanks and regards

Raul

2 REPLIES
Green

Re: No agents stats in Webview

Very strange.

Use ICMDBA to check your logger database. Select the _sideA database and look at Space Used Summary. Focus on the Date/Time column and validate that all half hour tables show that they have been updated at the same time. Is the agent half hour lagging the Call Type Half Hour?

Make sure the site name in the PG for agent distribution (enabled = Y) is exactly the same as the name you have used to build your AW site.

Regards,

Geoff

New Member

Re: No agents stats in Webview

Hi Geoff,

Thanks for your answer. This is the result of ICMDBA spaceused command:

The only difference between Agent table and the rest of tables is the min date, although the retain period is ok there is only info from the day before.

I have checked the agent distribution  and seems to be ok.

I think the problem has to do with some kind of purge in the records of the agent tables.

Thanks and regards

181
Views
0
Helpful
2
Replies