Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Node manager not starting

I have just installed a second CRS 5.0(2) server which I intend to add to the cluster, but I'm having a problem in that the Node Manager Service hangs on startup. The error I get is:

Event ID:7022

The CRS Node Manager Service Hung on starting.

I can see from the Windows services that the service remains in a 'starting state'.

I wanted to attach the MIVR logs to this post but I'm finding that there is no MIVR folder in c:/Program Files/wfavvid/log. Has the install completed successfully? I had no errors when installing the package.

I've checked the binding order of the NIC cards and they are correct. I have also run the 'postinstall.exe' but still the same problem.

On another note, how can you tell if the license provided (uploaded by someone else) includes HA software?

Thanks

2 REPLIES
Cisco Employee

Re: Node manager not starting

Try checking out the MCVD logs and the application and system logs for any error with NIC or network connectivity.

As for the second question the key you are looking for in the Lic is the entry.

INCREMENT CRS_EXP_PRE_WARM_STBY cisco 5.0

In case its already uploaded in CRS the Control Center >Display Licenses will show HA enabled.

New Member

Re: Node manager not starting

Any luck resolving this issue? Remember the resolution? I am also having this issue and am working with TAC but they dont have an answer....

455
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content