Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

PG Explorer question

Hi

I configured an UCCE verssion 9 but in my PG Explorer I see these fields:

Primary CTI Address

Secondary CTI Address

My question is:

I should set those fields with the IPs of my CTI Servers?

I tried setting the IPs and not setting the IPs but I don't see any difference and the Guide is not very clear for me about this question.

 

I hope you can help me.

 

Regards.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

those IP's need to be set in

those IP's need to be set in case when using PG's ARM interface, Agent Reporting and Management interface.

e.g when using cisco EIM/WIM, there is one component called listener service.

it uses this configuration to connect to PG's CTI server and reports agents task statistics to ICM(chat,email etc)

 

4 REPLIES

Not required to be populated

Not required to be populated get a normal install working... your problem is something else.

 

Chad

New Member

Hi ChadThank ypu for your

Hi Chad

Thank ypu for your answer. I haven't any problem with my UCCE but I want to know what's the difference between set the IPs on these fields and not set them.

Regards.

those IP's need to be set in

those IP's need to be set in case when using PG's ARM interface, Agent Reporting and Management interface.

e.g when using cisco EIM/WIM, there is one component called listener service.

it uses this configuration to connect to PG's CTI server and reports agents task statistics to ICM(chat,email etc)

 

Not required to be populated

Not required to be populated get a normal install working... your problem is something else.

 

Chad

187
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease login to create content