Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

Play leading zero in generated prompt`

UCCX 7.0

Collecting ABA/Routing number from customer and reading back to them in a generated prompt:

generator type - number

constructor type - number, play full (false)

It is then read to the customer via an Explicit Confirmation.  However the playback is dropping the leading zero.  Need to have that zero read back to the customer.  Any help is appreciated.  Thanks.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Super Bronze

Play leading zero in generated prompt`

Hi Andrew

Instead of using a type of 'number', try the 'credit card' one.

Regards

Aaron

Aaron Please remember to rate helpful posts to identify useful responses, and mark 'Answered' if appropriate!
6 REPLIES

Play leading zero in generated prompt`

Andrew,

can you please make sure the ANI information really contains the leading zero (did you try to do some reactive script debugging)?

Also, if we are talking about non-system prompts, make sure the prompt (wave) file exists and its format is correct (can you see any exceptions perhaps in the MIVR*.log files)?

Could you attach a screenshot of your script? It would help us understand the way the prompt is being generated.

Thanks.

G.

Super Bronze

Play leading zero in generated prompt`

Hi Andrew

Instead of using a type of 'number', try the 'credit card' one.

Regards

Aaron

Aaron Please remember to rate helpful posts to identify useful responses, and mark 'Answered' if appropriate!

Play leading zero in generated prompt`

Aaron thank you very much, that worked.

Super Bronze

Re: Play leading zero in generated prompt`

Hi

Good to hear!

Please remember to rate useful replies and mark 'answered' if appropriate.

Aaron Harrison

Principal Engineer at Logicalis UK

Please rate helpful posts...

Aaron Please remember to rate helpful posts to identify useful responses, and mark 'Answered' if appropriate!

Re: Play leading zero in generated prompt`

I've been trying all day on different browsers, but I can neither rate the answer nor can I select it as the correct answer.  Tried IE, Firefox and Chrome, none of them work.

Re: Play leading zero in generated prompt`

Looks like it's working again today (rating).  Thanks for your help, as always, Aaron!!

378
Views
0
Helpful
6
Replies
CreatePlease login to create content