Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Please help: CTI-RP wont register!!!!!

Hi,

Im having an issue with a new CTI-RP.

I have CCM4.0 , IPCC Enterprise 6.0.

I did the following:

- created a new Route Point (with the same config as other existing CTI-RP)

- added a directory number.

- associated the CTI-RP with the JTAPI user.

But it still shows Registration:unknown.

On ICM side i already configured the dialed number/associated Calltype, script.

I did the following to fix it but nothing helped:

1- deleted and recreated the CTI-RP

2 Dialed the CTI-RP DN and checked "router log viewer" on ICM but it didnt show anything, so the problem is on Callmanager side.

Can someone help????

  • Contact Center
4 REPLIES

Re: Please help: CTI-RP wont register!!!!!

Are you associating the RP to the right JTAPI User - the "pguser" guy, not some other jtapi user?

New Member

Re: Please help: CTI-RP wont register!!!!!

yes i did!!!!

i do have other CTI-RP registred with that JTAPI user and all is working fine, just this new one dont!!!.

Re: Please help: CTI-RP wont register!!!!!

Do this AFTER HOURS. Reset the CTI Manager service on the CM subscriber that the PG is pointing to. That should fix the issue.

New Member

Re: Please help: CTI-RP wont register!!!!!

That s it. restarted CTI Callmanager and it works now.

Thanks.

129
Views
5
Helpful
4
Replies
This widget could not be displayed.