Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Send to vru node failing

Hi all,

in a CVP comprehensive mode deployment, the icm send to vru node is failing. in the router log viewer shows no label returned. Supposedly the configuration is done correct but still i can not see the label. a '9292' busy tone is sent to the vxml gateway.

Any help would be appreciated.

4 REPLIES
New Member

Re: Send to vru node failing

How is the call originated? From gateway or ccm ? I would check to make sure the 711111111t label is configured.

New Member

Re: Send to vru node failing

Hi,

the call originated from the gateway, the label returned is 8555555555. by the way the problem was solved by configuring a default label in the system information of ICM.

Green

Re: Send to vru node failing

I would not do it that way. You should have that label configured on your type 10 NVRU for the CVP Routing Client and have the type 10 as the default NVRU in the System Info.

Regards,

Geoff

New Member

Re: Send to vru node failing

Hi Geoff,

That's what i did actually :) but what i don't understand is the need to define a default NVRU in the system,

your feedback is appreciated,

228
Views
0
Helpful
4
Replies