Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

UCCX Issue

Problem 1I bult UCCX 5.02 for my UCM 6.12 and I am having an issue I can not figure out. When I dial a CTI RP I see the CTI Port answering but I get a busy signal. I have check the dial plan and the configuration a dozen times.

At my other site I have IPCC 4.05 and it will not let me change the CTI manager it is pointing to the publisher.

14 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

Re: UCCX Issue

Look at the MIVR logs for more clues, also ensure the codec is not an issue. If you installed UCCX with g711 make sure you are making g711 call into it, otherwise you'll need transcoders.

Have you tried using the Cisco CRS Serviceability tool

HTH,

Chris

New Member

Re: UCCX Issue

I figured out the issue. In UCM 6.12 you have to make sure you not only delete the CTI ports out of the Device --> Phones

You have to go in under Call Routing ----> directory numbers and deletet them.

I am good to go on this.

New Member

Re: UCCX Issue

Are you trying to add another UCCX (Version 5.02) with the same CallManager?or they are 2 separate systems?

New Member

Re: UCCX Issue

Did you find out the answer to this. I have the same issue. I have checked the codec, but am still getting a busy signal

Hall of Fame Super Silver

Re: UCCX Issue

Are you dialing in from an IP phone, IP Communicator or externally? Does the originating device include the Parition of the CTI ports in its Calling Search Space?

Chris

New Member

Re: UCCX Issue

Dialing in from IP phone and currently CTI ports in the same partition as phones.

Hall of Fame Super Silver

Re: UCCX Issue

My question was are the cti ports in a partition that is listed in the CSS that phones are using. I will assume yes since you say they are in the same PT as the phones, so you would not be able to call phones otherwise either.

Are the CTI ports showing registered?

Please post an MIVR log of the call instance that fails.

Chris

New Member

Re: UCCX Issue

The CTI ports and RP are both registered with the UCCX server. I have posted the MIVR log, search for 8884.

Bronze

Re: UCCX Issue

Hi

Its looks like you have problem with CSS and Partitions. Please make sure that CTI point and CTI ports are registered with CRS and also associated with jtapi application user.

br

Ikram

New Member

Re: UCCX Issue

The RP and cti ports have the same partition and CSS as the phones. They are associated.

Bronze

Re: UCCX Issue

Is your Jtapi version is syn with CUCM. Trying sync. from Telephony subsystem. If it shows inconsistancy, please do copy java folder from windows directory to c:\winnt on CRS server.

Good luck.

cheers

Ikram

New Member

Re: UCCX Issue

I did a jtapi resync and it shows consistent

Bronze

Re: UCCX Issue

Try to delete RP and Callcontrolgroup from CRS. Check at CUCM if those ports are deleted via call routing, directory number. If some exists due to previous configuration , delete them all. Create new RP, CTI and application with trigger. see how it goes.

New Member

Re: UCCX Issue

I did delete the RP and the cti ports and rebuilt them. That did not work, but I then rebooted both callmanagers and now it does. Go figure.

349
Views
0
Helpful
14
Replies