Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

wav file not working

IPCC 4.0x. Noticing that it seems the script doesn't pickup the wav file if I put a wave file manually under the wfavvid/prompt/user/en_US. Instead it works if I use prompt management tool under the craadmin. Is this the only way? in IPCC 3.x both worked. Thanks

  • Contact Center
4 REPLIES
New Member

Re: wav file not working

In CRS 4.x, prompts are actually loaded into the repository, just like scripts were in previous versions. That's why scripts have to be uploaded using the Admin web page.

New Member

Re: wav file not working

Hi,

if you upload the files via prompt management and you create a folder there - does this folder after that also "physicaly" exist on the CRS server and have the wav files in it?

Prompt upload is not working for me... :-(

If I do it manually on the CRS Server itself, it is fine.

Any ideas?

Re: wav file not working

You must use prompt management.

Why not working: are you sure you are using the correct codec?

wav files should be converted to G.711 u-law if you are using the default setup.

New Member

Re: wav file not working

Hi,

thank you for your input.

Well, I tried to use prompt management... But it did not work on my system. I compared with another system in my lab and found out that even the path for the user prompts is missing in my cluster. So prompt management can?t "replicate" the wav?s from Repository to harddisk...

So maybe a problem with the installation. :-( Just wanted to make sure I have not to do this manually by design. And as I found out on my second system I shouldn?t have to...

Kind Regards from Hamburg,

Markus

122
Views
0
Helpful
4
Replies
This widget could not be displayed.