Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Webview Page not available when tried

Dear,

We have IPCCE  7.5.1 with CVP, webview reports were working fine and were accesable from all the workstations in the network, but currently i am not able to access it and it gives me " The page cannot be displayed " when tried https://AW/instance , and when http://AW/instance , it gives me "HTTP Error 403.4 - Forbidden: SSL is required to view this resource.
Internet Information Services (IIS)"

So i tried accessing it from the AW server and it worked just fine,

Its only working from the AW server, i have tried it from the Progger server and its not working from there as well.

I have checked firewall, its turned off, and IE 6 .

Any input would be appreciated.

Thanks

3 REPLIES
New Member

Re: Webview Page not available when tried

One thing that i do remember is... May be ...May be..........I have appliled security hardening on the AW server by mistake......:(

Green

Re: Webview Page not available when tried

From the browser, do you have TLS 1.0 set?

Regards,

Geoff

New Member

Re: Webview Page not available when tried

Geoff,

Thank you very much for your response, but thats not the case, since i was using it and it was working but now after security hardening being applied on the AW server, i am not view it, the only place its working is the AW server it self, even i have tried it on the PG server and i am getting the same result.

I have seen your recommended solutions in this forum and i knew you will come up with something.

Thanks once again,

Regards,

Mohamad

196
Views
0
Helpful
3
Replies