Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

After transfering a Presentation to a DMP , I loose the connectivity

After transfering a Presentation to a DMP , I loose the connectivity and i need to give that DMP a Power restart to get the connectivity again.

Any ideas on this matter

  • Digital Media System
4 REPLIES
New Member

Re: After transfering a Presentation to a DMP , I loose the conn

Anyone got any idea on this problem ...

Cisco Employee

Re: After transfering a Presentation to a DMP , I loose the conn

Please give us more details:


ie.


- What Model of DMP?


- What version of Software is the DMP running?  DMM?


- Is the presentation a DMD presentation?  Self created presentation?


- Does this symptom occur on the DMP every time?  Is this symptom related

  to a SINGLE presentation or does this occur with EVERY presentation?


- Please give explicit details on what objects are in the problem presentation.  ie. video playlist,

  slideshow, external URL, RSS ticker, etc...


- Does the problem occur when the presentation is stored locally on the DMP?


- Define "loose connectivity"?  Can you access the Web Gui using the DMP-DM?  can you

  ping the DMP?  can you ssh to the DMP?


- please provide the results of the "Status" mib in a text file and upload.



Thanks


T.

New Member

Re: After transfering a Presentation to a DMP , I loose the conn

Model of DMP : 4305G

DMP Firmware version : 5.2.1 DMM Version : 5.2

It's a Playlist with Videos,Flash animations.

-This problem occur everytime i send any playlist or presentaion to a DMP through FTP

-After the Local URL is created only this problem happens.

-I can't ping.can't access GUI of DMP after i loose the connectivity

Cisco Employee

Re: After transfering a Presentation to a DMP , I loose the conn

Does this problem happen only on this DMP-4305 or does it

occur on every DMP when you use this SPECIFIC presentation?

and Can you FTP other presentations to the DMP withOUT issues?


If the same problem occurs on all of the DMPs, then the issue

appears to point to this specific presentation.


You mention that the problem presentation has videos & flash

animations?   Is the layout of the presentation, two objects?

ie. a playlist with videos and a playlist of Flash animations?


Do some simple testing in your lab or in your office with a

DMP and this problem presentation.


- Remove 1 item at a time and repeat the deployment to see if

the issue re-appears.


- Start with the Flash Animations first.  Remove 1 Flash item

at a time from the Playlist and test.


What Type of Flash animation are you using?

What version of Flash?

How long are the Flash animation segments?

Are the Flash & the videos playing at the same time?


What happens if you DO NOT copy the presentation\files locally and you

run from the DMM?  Does the same connectivity symptoms occur?



Thanks


T.



414
Views
0
Helpful
4
Replies