Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

8.5.6-074 feedback

Last week our C160 was upgraded to 8.5.6-074.  Here is just some feedback on the UI.

 

First off there is no more graphics in the top header.  No "Cisco" logo, or S160 anywhere.

On the new home or Monitor tabs, the table color has a more blue look to it.  However on other tabs or configurations, the tables have the pre v 8, purple look.  I would say that consistency goes a long way in a polished product.

On the login or logout screen, there are no graphics at all anymore.  Also the Help and Support link in the upper right breaks up the two horizontal rules and looks amateur.

Again these are just cosmetic difference, but the inconsistencies and lack of logos / branding makes me wonder if our C160 took the upgrade successfully or not.

 

Thanks for taking these into consideration for future versions.

New UI

System Overview
 
Overview > Status
 
Overview > Quarantines - Top 3 by Disk Usage (Policy and Virus)
 
Overview > Threat Level
 

Mixed with Old UI

Incoming Mail Policies

Find Policies
Email Address: 
 
Everyone's tags (3)
2 REPLIES
New Member

The above copy and paste did

The above copy and paste did not translate the table heading colors properly.

Attaching new-vs old UI in the same appliance.

 

 

New Member

I rebooted ironport this

I rebooted ironport this weekend and when it came back up, all the graphics have been updated.  It looks real nice now!

 

Strange bug that an upgrade does not place all the graphic elements in place until it is rebooted.

84
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content