Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2) cluster

I'm receiving a lot of these messages from the standby ASA since I upgrade the ASA cluster from 8.3(2). I see that I have some diferences in the xlat table. How can I get rid of these messages? Thanks.

9 REPLIES

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2)

Hello Ajtm,

Are you getting the following log as well:

Failed to rep un_xlate for np/port/id/0/-1 10.64.33.120/3486 -  np/port/id/1/-1 10.207.1.35/22 flg: 101040 2100012

If yes, you are hitting bug ID:CSCts29271

If you want to disable those messages just do a:

-no logging message 210007

You will stop seeing those messages but the ASA will still to replicate connections to Standby.

Please rate helpful posts.

Regards,

Julio

Looking for some Networking Assistance? Contact me directly at jcarvaja@laguiadelnetworking.com I will fix your problem ASAP. Cheers, Julio Carvajal Segura http://laguiadelnetworking.com
New Member

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2)

No, I'm not getting the "Failed to rep un_xlate for np/port/id/0/-1 1" messages.

Regards,

Antonio

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2)

Hello Ajtm,

Are you seeing these messages on both units or just on one of them (witch one)?

Regards,

Julio

Looking for some Networking Assistance? Contact me directly at jcarvaja@laguiadelnetworking.com I will fix your problem ASAP. Cheers, Julio Carvajal Segura http://laguiadelnetworking.com
New Member

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2)

Just the standby unit.

Regards,

António

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2)

Hello Ajtm,

I think you are hitting this bug:

CSCts29271
HA ASA NAT: LU allocate xlate failed error - Failed to rep un_xlate
Symptom: ASA fails to replicate connections to Standby and generates the following errors:  %ASA-3-210007: LU allocate xlate failed

Conditions:

ASA 8.4 with Failover

The workaround for this would be downgrade, you can also try to upgrade to 8.4(2.3)

Please rate helpful posts.

Julio!!!!

Looking for some Networking Assistance? Contact me directly at jcarvaja@laguiadelnetworking.com I will fix your problem ASAP. Cheers, Julio Carvajal Segura http://laguiadelnetworking.com
New Member

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2)

It's running asa842-k8!

Regards,

Antonio

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2)

Hello Antonio,

On the bug information say this is a cosmetic bug, so in that case if you do not want to perform a downgrade you can stop logging this messages with the command:

-no logging message 210007

Please rate helpful posts,

Julio,

Looking for some Networking Assistance? Contact me directly at jcarvaja@laguiadelnetworking.com I will fix your problem ASAP. Cheers, Julio Carvajal Segura http://laguiadelnetworking.com
New Member

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2)

Thanks for the advice.

Regards,

Antonio

'%ASA-3-210007: LU allocate xlate failed' messages on ASA 8.4(2)

Hello Ajtm,

My pleasure, have a great day,

Julio

Looking for some Networking Assistance? Contact me directly at jcarvaja@laguiadelnetworking.com I will fix your problem ASAP. Cheers, Julio Carvajal Segura http://laguiadelnetworking.com
2344
Views
11
Helpful
9
Replies
CreatePlease login to create content