Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

ASA working fine but no console Access

Hi all

I have an asa 5585x cluster.

I get ssh access but no console access on the standby unit.

On the active unit, when I try console access, ASA ask for a password.

I have tried all the one that I have configured, but without success.

Any idea ?

5 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

ASA working fine but no console Access

It might be good to start investigating this by posting the part of the configuration that deals with aaa authentication. If we see this we may get some idea of what is causing the issue.

HTH

Rick

Hall of Fame Super Silver

ASA working fine but no console Access

I'm with Rick on this one.

Please provide output from "show run | i console". We would be looking for (among other things) a line something like "aaa authentication serial console"....

New Member

ASA working fine but no console Access

Hi all

I didn't refer thar i'm on a multy context environment. Heare is the concole config

FW03/act/admin# sh run | i console

aaa authentication enable console TACACS+F1 LOCAL

aaa authentication http console TACACS+F1 LOCAL

aaa authentication ssh console TACACS+F1 LOCAL

aaa authentication serial console TACACS+F1 LOCAL

aaa accounting enable console TACACS+F1

aaa accounting ssh console TACACS+F1

FW03/act/admin#

FW03/act/admin# ch c system

FW03/act# sh run | i console

console timeout 10

FW03/act#

Thanks for the support

New Member

ASA working fine but no console Access

Hi All

     Reboot on both nodes, and problem solved.

     Thanks for the support.

Hall of Fame Super Silver

ASA working fine but no console Access

Thanks for posting back to the thread to tell us that a reboot fixed the problem. It is good to know that it is working now. It would be nice to know what the original problem was.

HTH

Rick

723
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content