Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Cannot access FWSM module from VSS

Hi,

I can't access FWSM from VSS via session slot command:

VSS-Core#sh module switch 1

Switch Number:     1   Role:   Virtual Switch Active

----------------------  -----------------------------

Mod Ports Card Type                              Model              Serial No.

--- ----- -------------------------------------- ------------------ -----------

  7    6  Firewall Module                        WS-SVC-FWM-1       SAD123602F3

Mod MAC addresses                       Hw    Fw           Sw           Status

--- ---------------------------------- ------ ------------ ------------ -------

  7  0022.55b3.941e to 0022.55b3.9425   4.3   7.2(1)       4.0(8)       Ok

VSS-Core#sh module switch 2

Switch Number:     2   Role:  Virtual Switch Standby

----------------------  -----------------------------

Mod Ports Card Type                              Model              Serial No.

--- ----- -------------------------------------- ------------------ -----------

  7    6  Firewall Module                        WS-SVC-FWM-1       SAD112105JN

8    8  Network Analysis Module                WS-SVC-NAM-2-250S  SAL1523FE13

Mod MAC addresses                       Hw    Fw           Sw           Status

--- ---------------------------------- ------ ------------ ------------ -------

  7  0013.80f7.d70c to 0013.80f7.d713   4.3   7.2(1)       4.0(8)       Ok

  8  f866.f2b2.2410 to f866.f2b2.2417   1.2   7.2(1)       5.1(1)       Ok

transport telnet is enabled on VTY's

VSS-Core#session switch 1 slot 7 processor 1

The default escape character is Ctrl-^, then x.

You can also type 'exit' at the remote prompt to end the session

Trying 127.0.0.71 ...

% Connection timed out; remote host not responding

The same is for switch 2

Reloading VSS boxes didn't help. I can connect to admin context via SSH , but i want to have access via session command also.

Also i have NAM module in switch 2  , which is also inaccessable, hovewer at the same time i can access WISM blades via session command (probably becasue they use separate IP space from separate pool for service interface)

sh tcp brief didn't show any stale connections to 127.0.0.xx space

IOS - 122-33.SXJ5

Anyone met with this problem ?

Everyone's tags (6)
580
Views
0
Helpful
0
Replies
CreatePlease to create content