Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Step-by-Step Configuration and Troubleshooting Best Practices for the NGFW, NGIPS and AMP Technologies A Visual Guide to the Cisco Firepower Threat Defense (FTD)
Community Member

Cisco 5510 ASA won't boot please help

I have Cisco ASA 5510 that when booted the lights of Power,Status,Active,VPN are all lit up except and green. The Flash light is red or not showing any color. Also i can't connect through it using the console port with com1 96800/8bits/parity none/stop bits 1/flow control none. I can't even see the IOS booting

3 REPLIES
Silver

Re: Cisco 5510 ASA won't boot please help

This seems to be a hardware failure and you may need to replace it. If this is a new purchase, I'd recommend to get in touch with your reseller immediately and get a replacement.

Regards,

Vibhor.

Re: Cisco 5510 ASA won't boot please help

Hello if you Status LED = SOLID Green (not blinking) then that usually means the POST has passed.

I would suggest to open a CASE with Cisco TAC regarding this (if support is there). Cisco is usually very prompt in hardware (or part) replacement

Ironically the Cisco documentation does not mention anything about a FLASH light being amber, it only mentions about green.

http://www.cisco.com/univercd/cc/td/doc/product/multisec/asa_hw/v_72/72_hig/asach3.htm

Regards

Cisco Employee

Re: Cisco 5510 ASA won't boot please help

Just to be clear, you are using 9600 data rate, 8 bits and no parity correct? your origional post indicated 96800 as a data rate which would explain your problem if it were not a typo.

What type of terminal program are you using?

-Jay

1420
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content