Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

FWSM 3 / OSX Issue ?

Hey everybody,

I have the weirdest issue i've ever seen so far ....Appreciate your kind support

here is how it goes :

[L3 Switch] -----MPLS------[FWSM/6500Core]

I have made the full setup and everything that is now Macintosh/iOS/OSX is working fine ... meaning i have windows machines running on toshiba/dell computers which are working fine everything is stable .... but any Mac Machine (Windows Based/ OSX) and iphones and dropping packets?? ( out of 10 pings it drops 4-6) any idea ? i have suspected TCP options difference but i almost disabled everything on the FWSM still its not working stable. all OSX machines and iphones are having the same issue..

thank you in advance

1 REPLY
New Member

FWSM 3 / OSX Issue ?

ok i think i found the issue

its related t the TCP-RESET-I getting generated by MacOS for some reason ... while the Zone Level is higher but resets are commin still .... the version i have is 3.1(10) and am trying to solve this issue by running tcp-state-bypass on that interface but the option is not there i think i will need to update the FWSM which is a disaster for me ....

if anyone have any suggestions i would appreciate it

161
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content