Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Step-by-Step Configuration and Troubleshooting Best Practices for the NGFW, NGIPS and AMP Technologies A Visual Guide to the Cisco Firepower Threat Defense (FTD)
New Member

no username prompt after session to CX Module on ASA5545-X

I HAVE asa5545 , i shutdown the ips , and unintsall the ips software module, and reload the asa, account to 9.1 configure cli guide, and upload the asa cx boot image, and reboot the cx module, wait 5 min, session cx console,  i see the

# session cxsc console

Opening console session with module cxsc.

Connected to module cxsc. Escape character sequence is 'CTRL-^X'.

but there is no user/password prompt

i am expectiong the prompt to login . the session is just blank

I exist to ASA, and  show module,  it still show the cx module recover .

i tried many time, even reboot the ASA, Still can not see the user login prompt in the cx console ?

anyone know this problem ?

when I show the module,

isee

Mod  Card Type                                    Model              Serial No.

---- -------------------------------------------- ------------------ -----------

   0 ASA 5545-X with SW, 8 GE Data, 1 GE Mgmt     ASA5545            FCH1705J14G

ips Unknown                                      N/A                FCH1705J14G

cxsc Unknown                                      N/A                FCH1705J14G

Mod  MAC Address Range                 Hw Version   Fw Version   Sw Version    

---- --------------------------------- ------------ ------------ ---------------

   0 b0fa.eb97.b9f5 to b0fa.eb97.b9fe  1.0          2.1(9)8      9.1(2)

ips b0fa.eb97.b9f3 to b0fa.eb97.b9f3  N/A          N/A         

cxsc b0fa.eb97.b9f3 to b0fa.eb97.b9f3  N/A          N/A         

Mod  SSM Application Name           Status           SSM Application Version

---- ------------------------------ ---------------- --------------------------

ips Unknown                        No Image Present Not Applicable

Mod  Status             Data Plane Status     Compatibility

---- ------------------ --------------------- -------------

   0 Up Sys             Not Applicable       

ips Unresponsive       Not Applicable       

cxsc Recover            Not Applicable       

Everyone's tags (2)
2 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

no username prompt after session to CX Module on ASA5545-X

Hmm. Yes the recover status plus lack of login prompt indicates the CXSC module has not completed its boot.

Did you use the commands:

     sw-module module cxsc recover configure image disk0:/asacx-5500x-boot-9.1.2-21.img

(or later image version - however it is important that you use the boot image first to bootstrap)

     sw-module module cxsc recover boot

If you didn't, then I would try to shutdown, uninstall and re-try using those commands in addition to an uninstall (first) as follows:

     sw-module module cxsc shutdown

(wait until show module indicates it is shutdown)

     sw-module module cxsc uninstall

New Member

I am having the same issue.

I am having the same issue.  HOwever, when I try the commands above, it does not seem to help.  When I issue the uninstall command, it returns a message indicating that there is no software available to uninstall.  Also, when I look at the logs, it shows the correct version and appears to be waiting at a login prompt of sorts.

 

Any further input would be greatly appreciated.

696
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content