Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Not able to access web server behind PIX 515E version 6.3(5) with two inter

Hello,

I have a PIX 515E UR version 6.3(5) with two interfaces. I am not able to access the web server behind it.

Please help me in this regard.

I am attaching the running configuration and the network details

4 REPLIES
New Member

Re: Not able to access web server behind PIX 515E version 6.3(5)

hi all,

is there anybody to help me????

thanks in advance!

regi

New Member

Re: Not able to access web server behind PIX 515E version 6.3(5)

i can not see anything wrong with your config

was this ever working ?, make sure the default gateway of the server is pointing to the pix.

Make sure the service are running on the server , try connecting locally to this services.

if the nat is in use before try clear the xlate

and clear arp on the cisco and pix, if the gateway way change (new cisco was installed)

New Member

Re: Not able to access web server behind PIX 515E version 6.3(5)

This is a new Cisco pix 515E.I am configuring the first time. The DG is pointing to the pix.

I can connect to the websever from inside by using http://192.168.100.10.

i have issued the clear xlate and clear arp commands

what could be wrong?

help???

thanks in advance

regi

New Member

Re: Not able to access web server behind PIX 515E version 6.3(5)

hi all,

I solved my problem myself.

I just upgrade my PIX to 7.2(1). I can access the Webserver behind the PIX 515E now.

Thanks a lot

Regi

128
Views
0
Helpful
4
Replies