Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

pix 515E can not use the Fe0 and Fe1

Dear sirs,

i have cisco pix 515E with three interfaces Fastethernet0, Fastethernet1 which is built-in in the pix and Fastethernet2 which is module.

i upgrade it to ver. 7.0

when i connect the firewall the fe0 and Fe1 is bring up and the light is ok but i can not ping them or use them , but the interface Fe2 which module is ok i can ping it or use it.

Is it hardware failure or what.

i mean i can not ping or use the Fe0 or Fe1, but i can use and ping the Fe2.

i use simple configuration on the pix ( inside , outside and Dmz).

3 REPLIES
New Member

Re: pix 515E can not use the Fe0 and Fe1

Are you able to post your config?

Bronze

Re: pix 515E can not use the Fe0 and Fe1

Are you able to ping your machine from the PIX? could you check if there is a Shutdown command under fe0 and fe1? this is typically what happens when you upgrade to V7.0 and reboot, the interfaces go to the shutdown status

Please rate if this helps

New Member

Re: pix 515E can not use the Fe0 and Fe1

sir,

i down grade to 6.3 and every thing is ok.

i can use the interfaces and i can ping it.

i don't know why when i upgrade to 7.0 i can't use them.

but its not shutdown command.

i verify it.

thks

111
Views
0
Helpful
3
Replies