Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

QuickVPN Client cannot work with RV110W when the client is windows 8.1 behind NAT

Hi.

Is it ossible to make QuickVPN Client works with the RV110W when client is behind NAT?

Ports are open but i see an error in log:

 

[STATUS]Connecting to remote gateway with IP address: xxx.xxx.xxx.xxx

[STATUS]Remote gateway was reached by https ...

[STATUS]Provisioning...

[STATUS]Success to connect.

[STATUS]Tunnel is configured. Ping test is about to start.

[STATUS]Verifying Network...

[WARNING]Failed to ping remote VPN Router!

[WARNING]Failed to ping remote VPN Router!

[WARNING]Failed to ping remote VPN Router!

[WARNING]Failed to ping remote VPN Router!

[WARNING]Failed to ping remote VPN Router!

[WARNING]Ping was blocked, which can be caused by an unexpected disconnect.

 

Wich address is the client triyng to ping?

 

I read some documents about IPSec problem behind NAT starting from Windows Vista

http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/routers/csbr/rv016/release/notes/QuickVPN_Client_v1-2-11_RN.pdf

http://support.microsoft.com/kb/944335/en-us

 

Is there anybody who can confirm that is not possible to use QuickVPN Client when the client is Windows Vista (or newer) behind NAT?

 

It works perfectly when the same client is not behind NAT!

 

Thanks

Cesare

153
Views
0
Helpful
0
Replies