Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Strange CLI issue

When I do a 'show run' command it scrolls all the way through the whole thing without page breaks. I have quite a long config so this is an issue because I can't see what is at the beginning of the config. It happens if I telnet or SSH and with different programs. Anyone know how to correct this?

*EDIT*

It's not just 'sh run'. It happens with anything I display with the show command.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Bronze

Re: Strange CLI issue

Sorry I assumed you were using a switch/router firewall. Please try pager 30 from the config mode:

ASA5510-FW1(config)# pager 30

regards

5 REPLIES
Bronze

Re: Strange CLI issue

you might have term length set to zero in your configuration. Try to set term length to a specific number such as

term len 30

regards,

New Member

Re: Strange CLI issue

I don't see a way to set term length, only term width.

Bronze

Re: Strange CLI issue

Sorry I assumed you were using a switch/router firewall. Please try pager 30 from the config mode:

ASA5510-FW1(config)# pager 30

regards

New Member

Re: Strange CLI issue

Sorry, I probably should have clarified I was using an ASA 5510. Your solution worked, thank you.

Bronze

Re: Strange CLI issue

I am glad I was able to help out and thanks much for rating the post. We all learn from this forum and it is great when folks rate helpful posting.

Regards,

115
Views
0
Helpful
5
Replies