Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Something other than hyperterminal

Does anybody have any suggestions of something I could download and use that isn't hyperterminal to configure my new equipment? Thanks,

J.D.

7 REPLIES
Silver

Re: Something other than hyperterminal

u can try Putty

New Member

Re: Something other than hyperterminal

I downloaded Putty and put in COM3 and it did the same thing, it says its connected but it just sits there, I hit enter, and still nothing is happening at all. I hope someone can help me from here.

So now it seems that it's not Hyperterminal that's the problem since Putty is doing the same thing. If anyone has any ideas that would really help me out. Thanks,

J.D.

Silver

Re: Something other than hyperterminal

r u using any USB to serial converter. can be problem with it (it gives u COM4 port i think).

have u installed driver for it.

New Member

Re: Something other than hyperterminal

I'm just using a console cable. I have only one COM port on my laptop, and I'm connecting the cable from that to the console port on the router and switch, and both are doing the same thing, nothing. I think it's a problem with my laptop somehow. It's really frustrating as I want to get working on this equipment.

Silver

Re: Something other than hyperterminal

How that console(blue cable)is connect to ur laptop.

Is it directly going to serial port on your laptop?

Or Is it first going to a USB to serial converter?

New Member

Re: Something other than hyperterminal

It's going directly to my laptop..

Purple

Re: Something other than hyperterminal

Get tera term . Its the best and its freeware. In your current setup the console may not be on the com port you think it is . Go into device manager under ports and verify the com port setting and where the operating system thinks it is . Make sure its setup as 9600,8,n,1 .

http://www.ayera.com/teraterm/

443
Views
0
Helpful
7
Replies